Deze pagina is nog in bewerking

Met jezelf een gesprek voeren kan, maar met meer mensen is leuker en onderhoudender. We zijn sociale wezens, samen doen en ondernemen is een basisbehoefte van ons allemaal.  Naast eigen gezin en familie zijn onze buren dichtbij, letterlijk dichtbij en waarom zouden we daar dan niet meer gebruik van maken.

Samen met je buren iets leuks doen en elkaar ontmoeten, bijvoorbeeld eens per maand of iets vaker.
Wij willen jullie daarbij helpen.
Uit ervaring blijkt dat zoiets opstarten best lastig is, maar ook dat het super leuk is. Met elkaar regelmatig afspreken en als je daarbij ook nog wat extra beweging krijgt, dan heeft dat ook een positief effect op je gezondheid en je welbevinden.
Daarom proberen we beide aspecten te combineren. 

Er is in je buurt of wijk vast wel een plein of grasveldje waar we kunnen afspreken. Hoe leuk zou het zijn om daar samen een bakkie te doen gecombineerd met een wandeling, een spel, oefeningen of een andere activiteit. Er is vast wel iemand die voor een bakkie wil zorgen, dit kan ook simpel op toerbeurt gedaan worden.

We kunnen helpen dit in jouw buurt of wijk te organiseren. En in het begin zullen we er bij aanwezig zijn om het te begeleiden totdat het meer een automatisme is geworden.  Ook zijn er waarschijnlijk mogelijkheden voor subsidie bijvoorbeeld voor aanschaf van materialen om de plek in te richten. 

Meld jezelf en/of je buurt of wijk aan via e-mail bij [email protected]
We nemen dan contact op.