Deze pagina is nog in ontwikkeling.

Doe je workout bij je eigen vereniging of waar je maatje of je buur sport. Je wekelijkse onderhoudsprogramma doen op een efficiënte wijze, b.v. tijdens het wachten op je kind dat je haalt en brengt. Of tegelijk met je partner die zijn of haar training afwerkt en jij jouw workout doet.
Of vul je verenigingstraining aan met een algemene fitheidstraining voor een mindere blessuregevoeligheid en betere prestatie. Vraag je vereniging om hieraan mee te doen.

Dit is een deelproject van de FIT-challenge Beuningen en zal in samenwerking met de buurtsportcoaches en met name met Jordi Maassen van den Brink en Wouter Hebbink geïnitieerd en besproken worden tijdens een van de volgende sportcafés. 

Aanleiding voor dit project
Als  vervolg op het Beuningse sportakkoord en de daarin beloofde BSB-bijdragen heeft BSB eind 2020 de initiatiefnota BMO in Beuningen opgesteld en met de wethouder en beleidsambtenaar besproken.  Het doel was en is om het Breed Motorisch Ontwikkelen van inwoners van Beuningen te stimuleren.
Sindsdien is het duidelijker geworden wie wat doet op dit terrein en is e.e.a. onderling afgestemd.
De buurtsportcoaches zijn aan de slag met het project “Sportief Groot Worden” met als uitgangspunt “het Gelders model” voor de kinderen van de basisscholen.
Stichting Beuningen Sport en Beweegt is het project “FIT-challenge” gestart. Dit deelproject “Workouts bij verenigingen” is gericht op volwassenen  met het motto “Groot FIT Blijven” en is complementair aan het project  “Sportief Groot Worden”.